Pagina's

zaterdag 13 oktober 2012

Villa Kakelbont

 
Eh ja, het spijt me voor alle Pippi Langkous verwijzingen, maar de huizen hier hebben allemaal wat weg van die van haar. En de kleine speeltuintjes erbij, zo schattig. Een hangstoel midden in de tuin en in de achtertuin een wit schimmelpaard. En een waslijn met wasknijpers in alle kleuren van de regenboog. (Al is was buiten hangen niet echt meer mogelijk, maar dat vergeet ik voor het gemak even ;) )
 


 
En het rode huis waar ik o.a. in woon, met schattig hutje waar ook iemand woont (het is drie keer zo groot als het lijkt) 
En dit arme arme schaapje (met schutkleur, dus goed kijken) dat op haar zij was gevallen en niet meer omhoog kon komen, hoewel ze het wel probeerde. Ik heb snel hulp gehaald bij de eigenaresse (maar niet zonder eerst opgemerkt te worden door haar 12 honden en wolf in een kooi) en die zei dat het "normaal was omdat ze zoveel vacht heeft" ehh ok? Ze ging erachteraan dus hopelijk huppelt ze vrolijk door het leven net als haar vriendje hieronder..


6 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Ja, ik ben nu vijf keer in Zweden op vakantie geweest en probeer onderweg alle Villa Kakelbonts te tellen, maar dat is onmogelijk, zoveel dat het er zijn. Leuk dat je in Zweden woont, ik volg je nu!
  liefs, Manon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks lief :) en wat leuk dat je er zo vaak geweest bent! Het is een prachtig land

   Verwijderen
 2. Net zoals jij op mijn blog heb ik een aantal stukjes teruggelezen op jouw blog. Wat ontzettend leuk dat je in Zweden belandt bent! En heel interessant op welke manier. Ik ga je volgen, ben benieuwd naar je verhalen! Ha det bra!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh tack så mycket! Leuk! Ik ben er helaas nog maar twee weekjes te vinden maar wie weet hoe lang het gaat duren voor ik weer terug ben ....

   Verwijderen
 3. Echt leuk die huisjes! Ooit moet ik is naar Zweden, zo'n mooi land!

  BeantwoordenVerwijderen