Pagina's

donderdag 18 oktober 2012

Quick pics

 
De tijd gaat ongelooflijk snel, vooral als je bedenkt dat ik al lang en breed over de helft ben en nog maar minder dan twee weken in Scandinavië ben.. en een hoop herinneringen achter moet laten. Bijvoorbeeld de pad die iemand bijna met een schep doorkliefde, de verse bloemen en dalapaard in mijn kamer en de ecologische, organische en vooral gezonde en onbespoten groenten en fruit. En natuurlijk het plukken van m'n salade in de achtertuin.


  
Wat ik minder zal missen is de lage temperatuur/het slechtere en donkere weer dat op komst is (zoals je ziet was het een stuk beter toen ik hier aankwam). Ook lekker is het om een keer geen vieze handen te hebben...
 
En dan het grote contrast tussen natuur en stad. Beide natuurfoto's genomen in mijn "achtertuin", beloopbaar en adembenemend. Vandaag heb ik met een huisgenootje de hele ochtend rondgelopen langs het meer en lang bij dit beekje gezeten. Maar Gothenburg is lief en de mensen zijn er heel vriendelijk, en ze hebben er hele hele goede sushi. 

Misschien kan ik sommige van deze herinneringen opnieuw maken, of herbeleven. Maar Zweden is magisch!5 opmerkingen:

 1. hey hey, ben je er echt nog maar twee weken? Jeetje wat is de tijd snel gegaan zeg!
  Ik schrok echt even van die pad op je hand! Je gaat helemaal op in de natuur zie ik ;)
  Misschien moeten we eens het bos in trekken als je terug bent, mocht je heimwee hebben naar de natuur haha

  Nog veel genieten dan komende twee weekjes!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa nu nog maar 9 dagen zelfs :( heimwee gaat er wel komen denk ik het is hier ook zo mooi! Dus alternatieven zijn zeker welkom :) Thanks!

   Verwijderen
 2. Geweldige foto's die pad is hij echt. gaaf haha

  BeantwoordenVerwijderen